Cât de înstărit financiar este ministrul de Finanțe al României? Averea lui Florin Cîțu

Omul care are pe mâini finanțele României, Florin Cîțu, este noua propunere de premier a Partidului Național Liberal. Liberalii vor merge să se consulte cu Klaus Iohannis, urmând ca după toate întâlnirile cu partidele parlamentare președintele țării să desemneze premierul care urmează să formeze viitorul Guvern.

Ministrul de Finanțe Florin Cîțu se laudă în declarația de avere cu o casă cu titlu de donație de 130 mp, situată în satul Tulei, județul Vâlcea, din care are o cotă parte de 1/2. De asemena, Cîțu a făcut credit pentru un apartament de 130mp în sectorul 2 al Capitalei.

De asemenea, Flroin Cîțu deține o cotă parte de 1/2 din două terenuri. Unul măsoară un hectar și este amplasat în comuna Golești, sat Tulei, județul Vâlcea, iar altul are 75 ha și se află în comuna Voineasa. Ambele terenuri au aparținut părinților.

În bănci Florin Cîțu are 350.000 lei. Conform declarației de avere, acesta a acordat și un împrumut de 30.600 euro.

Declarația de avere a ministrului de Finanțe poate fi citită AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...