Cât de tupeistă este nevasta lui Buzatu: „Nu știți cu cine vă puneți!”

În urma scandalului de corupție care a zguduit județul Vaslui, reacția senatoarei Gabriela Crețu, soția șefului CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, este pusă sub lupa atenției publice. Într-un reportaj realizat de echipa Pro TV, în cadrul emisiunii „România, te iubesc!”, senatoarea a avut o reacție extrem de nervoasă când a fost întrebată de motivul pentru care vasluienii o votează și ce inițiative legislative a avut pentru a-i ajuta.

Întrebând-o cu privire la acțiunile sale în Parlament, în beneficiul cetățenilor din Vaslui, Gabriela Crețu a răspuns, cu iritare, și a cerut echipei de reporteri să părăsească biroul său. „Eu sunt profesor de științe social-politice și încerc să-i învăț pe oamenii care lucrează în presă să nu întrebe lucruri care nu au relevanță”, a declarat senatoarea.

Reporterii au insistat să afle mai multe detalii, iar Gabriela Crețu a menționat că a susținut aducerea de investiții de 90 de milioane de lei noi pentru Vaslui. Totuși, când i s-a cerut să ofere mai multe explicații, ea a refuzat și i-a îndemnat pe reporteri să iasă afară.

În contextul arestării soțului său, Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, pentru acuzații de corupție, această reacție nervoasă a senatoarei Gabriela Crețu a stârnit și mai multe întrebări cu privire la legătura dintre cei doi și la motivele pentru care cetățenii din Vaslui o votează, în continuare.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole