Cât se câștigă la Glovo, unul dintre cele mai utilizate servicii de livrare din România

În această perioadă complicată, în care pandemia de coronavirus face ravagii, serviciile de curierat reprezintă o opțiune de angajare pentru multe persoane. Glovo este, fără îndoială, printre cei mai căutați angajatori din domeniu.

Cum poți să devii curier Glovo

Ca să devii curier Glovo, în primul rând, trebuie să fi împlinit 18 ani. Apoi, ai nevoie de un smartphone cu sistem de operare Android sau iOS, de o baterie externă complet încărcată și de un suport pentru telefon. De asemenea, trebuie să ai un vehicul, care poate să fie mașină, scuter sau bicicletă.

În cazul în care nu deții un astfel de vehicul, Glovo vine în ajutorul tău cu o mașină (în limita disponibilității) care se închiriază pe o săptămână.

Important de menționat este faptul că îți poți alege programul de muncă în funcție de nevoile tale. Poți lucra full-time sau part-time, pe timp de zi, seara sau în weekend.

Cui îi raportează curierul Glovo activitatea

Curierul Glovo nu are un superior direct căruia să îi raporteze activitatea pe care o prestează. El este propriul decident al timpului și veniturlor sale.

Câți bani câștigă un curier Glovo

Conform site-ului glovocurier.ro, un curier Glovo poate câștiga un salariu lunar de până la 2.500 de lei. De asemenea, cei harnici primesc bonusuri săptămânale de până la 500 de lei.

Potrivit celor care activează în domeniu, un curier Glovo poate câștiga zilnic în jur de 150 – 200 de lei, pentru 8-10 ore de activitate. Astfel, la finalul unei luni, el se poate alege chiar și cu 4.000 de lei.

Câți bani au încasat curierii Glovo de când compania este prezentă în România

Glovo este un start up spaniol, care a fost fondat în anul 2014, în Barcelona, Spania. Este un serviciu de curierat la cerere care achiziționează, ridică și livrează produse comandate prin aplicația sa mobilă.

Anul acesta, Glovo a împlinit trei ani de activitate în România. În această perioadă, compania, care este prezentă în 40 de orașe din țară, a livrat peste 70 milioane produse cu o valoare de peste 250 milioane de euro.

În total, potrivit cifrelor obținute de economica.net, cei peste 28.000 de curieri care lucrează pentru Glovo au încasat mai bine de 50 milioane de euro.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole