Câtă vreme vor rămâne stadioanele închise pentru public/ Anunțul ministrului Stroe

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a declarat, sâmbătă, că stadioanele vor rămâne închise pentru public atât timp cât va exista un pericol major pentru siguranța oamenilor, în contextul pandemiei de coronavirus.

“În ziua cu un record de cazuri de infectări pentru România, cu o întreagă echipă de fotbal afectată, prezenţa publicului pe stadioane este ultimul subiect pe care îl putem discuta. Sportul are nevoie de spectatori, dar stadioanele vor rămâne închise pentru public câtă vreme există un pericol major pentru siguranţa oamenilor.

Suntem fermi în această privinţă. Nu putem să ne jucăm cu sănătatea publică.

Îi rog pe toţi, indiferent de funcţie, de poziţia pe care o au, să fie responsabili şi să nu mai lanseze asemenea scenarii fără temei.

Încă putem câştiga această luptă, putem limita răspândirea virusului printr-un efort comun, în sport şi în întreaga societate”, a scris ministrul pe contul personal de Facebook.

În ultimele două zile, s-au înregistrat cazuri de coronavirus la echipele Dinamo şi CFR Cluj, care au dus la amânarea meciurilor acestor formaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole