Cătălin Botezatu declară război trendului Barbie

Publicat: 11 sept. 2023, 16:30, de Alice Gherman, în LIFESTYLE , ? cititori
Cătălin Botezatu declară război trendului Barbie

Celebrul designer Cătălin Botezatu a catalogat drept „horror” femeile care vor să arate precum o Barbie, personajul faimosului film cu același nume, clasat pe primul loc în box office-ul american și internațional.

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai cunoscuți designeri români, și-a manifestat recent dezgustul pentru femeile adepte ale trendului Barbie, catalogând această tendință drept o mare inepție, mai ales în ceea ce le privește pe reprezentantele sexului frumos.

Designerul este de părere că tendința de a arăta ca o Barbie este o atitudine superficială, care nu avantajează tinerele domnișoare sau doamne, în ciuda faptului că trendul e considerat distractiv și foarte popular la nivel mondial. „Trendul ăsta Barbie îl urăsc. Mi se pare cea mai mare tâmpenie ever. S-a făcut un film, ok, dar, mai fetelor, băieții mai puțin, nu va mai penibilizați cu barbișonia asta că sunteți horror. După ce că unele erați horror oricum, vă mai faceți și roz, și Barbie. Măi, ce aveți în capul ăla, bine, știu că nu aveți nimic, dar încetați cu Barbie că mă scoate din pepeni”, a comentat acid Cătălin Botezatu pe You Tube.