Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor din Turcia. Cum se simte vedeta

Cătălin Botezatu se află din nou în Istanbul, unde urmează să fie operat. Creatorul de modă a făcut declarații cu privire la noua intervenție înainte de a ajunge pe mâna medicilor, într-o înregistrare video postată pe rețelele de socializare.

Este o intervenție sigură din toate punctele de vedere și sunt pe mâini bune. „Nu vreau să mai citiți că sunt bolnav, că m-am internat, că am suferit nu știu ce intervenție, că sunt grav, că iar am ajuns pe patul de spital. Sunt din nou la Istanbul, sunt din nou la spitalul care are grijă de mine și la propriu și la figurat. Sunt aici pentru o nouă intervenție chirurgicală, dar e o intervenție sigură din toate punctele de vedere și sunt pe mâini bune. Doctorii de la spitalul de aici, unde vin de ori câte ori este nevoie, sunt cei mai în măsură și cei mai buni. Așadar voi avea o intervenție chirurgicală”, a declarat acesta.

În urmă cu un an, Cătălin Botezatu a suferit o operație în Istanbul prin care medicii turci i-au extirpat o tumoră rară. Creatorul de modă a lipsit 20 de zile din lumina reflectoarelor. Acesta a trecut cu bine peste intervenție, dar recuperarea a fost destul de grea, mărturisea acesta.

Mai mult, designerul a fost supus și unei proceduri de chimioterapie hipertermică, ce distruge orice infecție din organism. Botezatu a revenit astăzi în Turcia, unde va trece printr-o nouă operație, dar mai puțin complicată decât cele suferite anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...