Cătălin Drulă: Se pare că sunt cumva în buzunarul de la piept al domnului Rădoi, acest veșnic lider de sindicat

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a declarat astăzi, la inaugurarea noii piste de la Aeroportul Otopeni, că situația și managementul de la Metrorex nu este deloc bună și vor fi luate măsuri în perioada următoare.

„Nu sunt mulțumit de managementul actual de la Metrorex, ba chiar pare cumva că sunt în buzunarul de la piept al domnlui Rădoi, acest veșnic lider de sindicat, șef de cartel, și vom lua măsuri și acolo în perioada imediat următoare”, a declarat Cătălin Drulă la conferința de la Aeroportul Henri Coandă.

Șeful Transporturilor a arătat că la Metrorex este „o situație de clientelism, de salarii bune” și mulți angajați sunt „pe lângă” cei care lucrează efectiv.

Nici situația Aeroportului nu e mai bună

Cătălin Drulă a declarat și că sarcina noului management de la Aeroportul Henri Coandă este să facă un buget echilibrat în 2021, în care să nu mai fie cuprinse bonusuri, care nu își au rostul într-un an în care compania înregistrează pierderi.

Ministrul s-a declarat nemulțumit și de faptul că anul trecut, când de asemenea au fost înregistrate pierderi din lipsa numărului redus de zboruri și de călători, nu au fost luate măsuri de ajustare a cheltuielilor.

„Toată lumea a strâns cureaua undeva în România, s-a trecut la program de patru din cinci zile, în unele locuri s-a mers pe șomaj tehnic sau unii oameni chiar și-au peirdut locul de muncă. La Aeroport nu s-au făcut aceste măsuri de ajustare, chiar s-au dat prime discreționare, de milioane de lei anul trecut,” a declarat Cătălin Drulă, citat de G4Media.

Oficialul a arătat și că nu este normal să fie cumpărate „zeci sau sute de telefoane ultimul model, care costă 1.500 de euro și pe care să îl distribuim la toți prietenii și toată clientela.”

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole