Câte kilograme s-a îngrășat Roxana Ciuhulescu după ce a terminat cu Survivor

Publicat: 18 apr. 2022, 21:30, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Câte kilograme s-a îngrășat Roxana Ciuhulescu după ce a terminat cu Survivor

Roxana Ciuhulescu s-a întors de la „Survivor România 2022” cu o problemă  care a dus la acumularea kilogramelor în plus. Vedeta a luptat cu îndârjire pentru supraviețuire timp de 2 săptămâni, însă durerile de genunchi au scos-o din competiție.

Când a ajuns în România, pierduse 7 kilograme în greutate, însă le-a recuperat rapid, din cauza faptului că putut să facă mișcare. Roxana Ciuhulescu s-a îngrășat 9 kilograme, ceea ce nu îi este pe plac și speră să revină la silueta care a consacrat-o.

Dar acum n-am mai fost, de când am început job-ul n-am mai putut ajunge. Făceam 3 ore pe drum, o oră și jumătate dus, una întors, și 3 ore de terapie”, a povestit vedeta în vârstă de 43 de ani într-un interviu pentru Fanatik.
Are ruptură de ligament încrucișat și meniscurile praf

Vedeta a declarat pentru sursa citată că suferă de ruptură de ligament încrucișat, iar operația de reconstrucție va fi una complexă.

“Am fost la un alt medic, undeva anul acesta trebuie să mă operez. Nu scap. Am ruptură de ligament încrucișat, am meniscurile praf, trebuie reconstruită încheietura cu totul, toată articulația. Asta să fie cea mai mare belea”, a declarat fosta prezentatoare TV.