Câți ani împlinește Thalia, celebra cântăreață și actriță de telenovele (VIDEO)

Thalia a devenit sex-simbol după ce a apărut în telenovela „Sărmana Maria”, în 1995, pe când avea 24 de ani. Mulți dintre români și-o aduc aminte din telenovela „Marimar”, de mare succes, difuzată după Revoluție. Vedeta împlinește 50 de ani azi, pe 26 august, iar timpul parcă a stat în loc pentru ea.

Thalia arată fenomenal la cei 50 de ani pe care i-a împlinit și cu greu i-ai da această vârstă. În prezent este căsătorită cu Tommy Mottola și au împreună doi copii. Thalia a trecut pe la medicul estetician, însă nu și-a făcut schimbări majore.

Conștientă de atuurile sale fizice, Thalia nu ezită să se fotografieze sumar îmbrăcată și să îi uimească pe cei care o apreciază cu aparițiile ei. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de producătorul Tommy Mottola, împreună cu care are doi copii, Sabrina Sakaë Mottola Sodi și Matthew Alejandro Mottola Sodi. Cei doi și-au unit destinele în anul 2000, însă Tommy Mottola a mai fost căsătorit înainte. În anul 1971, acesta s-a însurat cu Lisa Clark, de care a divorțat în anul 1990. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Michael și Sarah. În iunie 1993, Tommy Mottola s-a căsătorit pentru a doua oară, de data aceasta aleasa fiind celebra căntăreață Mariah Carey. Cei doi s-au separat în luna mai a anului 1997.

Este al cincilea și ultimul copil al familiei sale

Thalia s-a născut pe data de 26 august într-o familie cu origini mexicane și spaniole, fiind al cincilea și ultimul copil al familiei sale. Tatăl acesteia era cercetător, doctor în patologie, criminalist și scriitor, iar mama sa pictoriță. Thalia a început să apară în mass-media încă de la o vârstă fragedă, ea fiind selectată pentru un rol într-o reclamă televizată când avea doar un an.

După trei ani de la participarea ei televizată în „Luz y sombra”, Thalia și-a reluat cariera de actriță și a fost protagonista telenovelei „María Mercedes”, prima din seria cunoscută sub denumirea de „Trilogía de las Marías” (Trilogia Mariilor), produsă de Televisa. Pentru acest rol, artista a obținut premiul TVyNovelas în ediția din 1993, pentru „cea mai bună actriță tânără”. În 1994, Televisa a produs telenovela Marimar și, în anul următor, seria s-a încheiat cu „Sărmana Maria”.

În ceea ce privește cariera muzicală, pe plan mondial, interpreta a vândut 25 de milioane de discuri, această realizare plasând-o pe Thalia în cercul celor mai influente cântărețe de muzică latino pe plan internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...