Câți ani împlinește Thalia, celebra cântăreață și actriță de telenovele (VIDEO)

Thalia a devenit sex-simbol după ce a apărut în telenovela „Sărmana Maria”, în 1995, pe când avea 24 de ani. Mulți dintre români și-o aduc aminte din telenovela „Marimar”, de mare succes, difuzată după Revoluție. Vedeta împlinește 50 de ani azi, pe 26 august, iar timpul parcă a stat în loc pentru ea.

Thalia arată fenomenal la cei 50 de ani pe care i-a împlinit și cu greu i-ai da această vârstă. În prezent este căsătorită cu Tommy Mottola și au împreună doi copii. Thalia a trecut pe la medicul estetician, însă nu și-a făcut schimbări majore.

Conștientă de atuurile sale fizice, Thalia nu ezită să se fotografieze sumar îmbrăcată și să îi uimească pe cei care o apreciază cu aparițiile ei. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de producătorul Tommy Mottola, împreună cu care are doi copii, Sabrina Sakaë Mottola Sodi și Matthew Alejandro Mottola Sodi. Cei doi și-au unit destinele în anul 2000, însă Tommy Mottola a mai fost căsătorit înainte. În anul 1971, acesta s-a însurat cu Lisa Clark, de care a divorțat în anul 1990. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Michael și Sarah. În iunie 1993, Tommy Mottola s-a căsătorit pentru a doua oară, de data aceasta aleasa fiind celebra căntăreață Mariah Carey. Cei doi s-au separat în luna mai a anului 1997.

Este al cincilea și ultimul copil al familiei sale

Thalia s-a născut pe data de 26 august într-o familie cu origini mexicane și spaniole, fiind al cincilea și ultimul copil al familiei sale. Tatăl acesteia era cercetător, doctor în patologie, criminalist și scriitor, iar mama sa pictoriță. Thalia a început să apară în mass-media încă de la o vârstă fragedă, ea fiind selectată pentru un rol într-o reclamă televizată când avea doar un an.

După trei ani de la participarea ei televizată în „Luz y sombra”, Thalia și-a reluat cariera de actriță și a fost protagonista telenovelei „María Mercedes”, prima din seria cunoscută sub denumirea de „Trilogía de las Marías” (Trilogia Mariilor), produsă de Televisa. Pentru acest rol, artista a obținut premiul TVyNovelas în ediția din 1993, pentru „cea mai bună actriță tânără”. În 1994, Televisa a produs telenovela Marimar și, în anul următor, seria s-a încheiat cu „Sărmana Maria”.

În ceea ce privește cariera muzicală, pe plan mondial, interpreta a vândut 25 de milioane de discuri, această realizare plasând-o pe Thalia în cercul celor mai influente cântărețe de muzică latino pe plan internațional.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole