Câți bani a tocat Grindeanu cu deplasările în țară și-n străinătate

Sorin Grindeanu este recunoscut atât la PSD cât și în Palatul Victoria că el nu poate sta la birou mai mult de trei-patru ore, iar acest ”obicei” l-a adus la perfecțiune de când a fost numit ministrul Transporturilor.

Doar vreo 12.000 de euro pentru deplasările navetistului de la Timișoara

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, și-a făcut un obicei ca la două săptămâni să anunțe că efectuează o vizită de lucru în județul Timiș, adică acasă la el în Timișoara. Cu toate că nu prea stă pe la birou, Sorin Grindeanu a catadicsit, după ce l-am reclamat la premierul Nicolae Ciucă, să precizeze pentru PUTEREA că de anul trecut și până la începutul lunii martie 2023 a efectuat șase deplasări interne  ”pentru care a fost plătit transportul în valoare de 1.162 euro”, iar cazarea a costat 1.380 de lei (276 de euro).

În schimb, ministrul Sorin Grindeanu ne-a informat că a efectuat patru deplasări externe pentru transportul cărora s-a cheltuit 7.520 de euro, iar cazare a costat 12.638,08 de lei (2.527 de euro) și a încasat o diurnă a fost de 3.626,69 de lei (725 de euro). Practic, Sorin Grindeanu a tocat pentru deplasările sale în țară și străinătate doar vreo 12.000 de euro.    

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...