Câți bani câștigă Cătălin Crişan din drepturile de autor, după 35 de ani de carieră (VIDEO)

Cătălin Crișan, romanticul artist care umple de peste 30 de ani sălile de spectacole, a dezvăluit cât câștigă din drepturile de autor, după 646 de melodii și șlagăre precum Vobește marea sau Dacă pleci.

”Din drepturi de autor, cel puțin eu, la 646 de melodii cântate și scrise în 35 de ani de carieră, am primit acum trei luni 71 de lei”, a declarat Cătălin Crișan într-un interviu acordat site-ului ego.ro. Totodată, Cătălin Crișan crede că “decrețeii” lui Nicolae Ceaușescu vor fi, în mare parte, pensionari fără pensie. Crișan a vorbit și despre viața amoroasă, spunând că este veșnic îndrăgostit.

“Nu știu de ce credeți că realitatea nu coincide cu „simbolul”. Vă spun eu…sunt identice. Da, întotdeauna m-am îndrăgostit ușor. Ce simte sufletul nu are nicio legătură cu vârsta. Am considerat întotdeauna că bărbații conduc lumea și femeile bărbații. Așadar, apreciez femeile cu personalitate justificată, cu farmec și autoironie, pe cele care se pot întreține singure și nu vânează celebritate și bani, optimiste, cu reală credință-n Dumnezeu, cu educație, umor și cultură. Ce nu suport la o femeie ? Este simplu: falsitatea, prostia, tupeul în sensul rău al cuvântului, lipsa de personalitate, de coloană vertebrală, duplicitatea, lipsa de onestitate, dar cel mai mult „urăsc” IPOCRIZIA. Femeia nu poate fi niciodată urâtă, are un farmec al ei și noi suntem de vină dacă nu i-l descoperim”, a mai spus Cătălin Crișan.

Dieta lui Cătălin Crișan nu prea mai dă roade

“Din păcate, sunt gurmand și de-o viață slăbesc și mă îngraș. Din acest punct de vedere, nesimțirea mea culinară este… maximă. Țin întotdeauna în frigider ceea ce nu trebuie, adică mâncare care îngrașă și care nu e niciodată recomandabilă. Sunt pofticios și știu să gătesc. Rețetele mele sunt clasice și banale, așadar, nu are rost să vă încarc cu informații deja fumate”, a mai declarat Cătălin Crișan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole