Viața mai puțin cunoscută a actorilor: Câți copii are Maia Morgenstern

Actrița Maia Morgenstern a fost căsătorită de două ori: întâi cu actorul Claudiu Istodor și mai apoi cu medicul Dumitru Bălţăteanu.

Cu Claudiu Istodor a fost căsătorită în perioada 1983-1999, cei doi dvenind părinți chiar în timpul facultății.

Cu medicul Dumitru Bălţăteanu, actrița a fost căsătorită în perioada 2001-2015. Medicul este bărbatul de care actrița s-a îndrăgostit, în timpul unui turneu în Franța, la Marsilia.

Ambele relații s-au sfârșit prin divorț. Actrița are trei copii, dar nu toți provin din aceste căsătorii.

Citește și: Maia Morgenstern, jignită de afirmaţiile unor oameni de cultură. Colegii de scenă sunt alături de actriţă

Un fiu pasionat de teatru și film

Tudor Istodor este cel mai mare copil al actriței. El s-a născut la 24 mai 1984, în timpul căsătoriei acesteia cu Claudiu Istodor și le calcă pe urme celebrilor săi părinți.

În 2007 a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, Facultatea de Teatru, secţia Actorie, la clasa profesorului Ion Cojar și a devenit un actor tânăr, talentat, pasionat de teatru şi film.

A jucat roluri în piese scrise de mari dramaturgi – Anton Cehov, George Bernard Shaw, William Shakespeare, Luigi Pirandello, Horace McCoy, David Mamet, Mario Diament.

Două fiice diferite

Eva Lea Cabiria este născută în 1999 și e cel de-al doilea copil al Maiei Morgenstern, născută din relația cu actorul Demeter Andras. Chiar dacă cei doi actori nu s-au căsătorit niciodată, au fost mereu împreună pentru fiica lor. Cabiria locuieşte în Cluj şi este studentă la actorie.

Ana Isadora, cel de-al treilea copil, este fiica cea mică a Maiei Morgernstern. Ea provine din mariajul cu doctorul Dumitru Bălăţeanu. Când a născut-o pe Isadora, în 2003, Maia avea 41 de ani și a zis atunci că venirea pe lume a acestui copil reprezintă  un act de curaj.

Ana este mai interesată de psihologie, decât de actorie.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole