Cattle Decapitation revine în Europa pentru un singur spectacol, la Rockstadt Extreme Fest 2024!

Publicat: 12 apr. 2024, 22:42, de Cristian Matache, în Cultură , ? cititori
Cattle Decapitation revine în Europa pentru un singur spectacol, la Rockstadt Extreme Fest 2024!

Trupa americană de death metal Cattle Decapitation va face o apariție unică în Europa, la Rockstadt Extreme Fest 2024, care va avea loc la Râșnov în perioada 30 iulie-4 august. 

Acest concert va marca singura apariție a trupei la un festival european în 2024, o ocazie extrem de specială pe care fanii nu vor dori să o rateze. Cattle Decapitation va co-headlina prima zi a festivalului alături de Behemoth, oferind un set complet de 65 de minute plin de energie și brutalitate.

Vestea vine după două anulări consecutive ale trupei la festival, dar organizatorii sunt încântați să o aducă înapoi pe scena Rockstadt Extreme Fest.

„Suntem extrem de bucuroși să anunțăm revenirea Cattle Decapitation la Rockstadt Extreme Fest,” a declarat [numele organizatorului], organizatorul festivalului. „Știm că fanii noștri așteaptă cu nerăbdare să-i vadă live și suntem siguri că spectacolul lor va fi unul de neuitat.”

Cattle Decapitation este cunoscută pentru muzica sa extremă și mesajele sale vegane, care abordează probleme precum cruzimea animală și impactul mediului al industriei alimentare. Trupa a lansat nouă albume de studio, cel mai recent fiind „Death Atlas” din 2019.

Rockstadt Extreme Fest este unul dintre cele mai mari festivaluri de metal din Europa, reunind anual zeci de trupe din toate colțurile lumii. Anul acesta, festivalul va avea loc pe parcursul a 6 zile și va prezenta peste 100 de trupe pe 3 scene.