Caz devenit subiect TV în Irlanda: Politicianul român care şi-a ucis amanta

Fostul politician român Marian Mihalache a devenit subiectul unui documentar TV difuzat în Irlanda, după ce și-a ucis amanta cu sânge rece. Crima pasională a politicianului din Hundoara a stârnit multe controverse, fiind considerată ”un subiect” pentru ecranizare. Nu întâmplător: crima s-a produs în Irlanda.

Marian Mihalache este un fost politician din Hunedoara și autorul unei crime în Irlanda. Românul a fost condamnat la închisoare pe viaţă în Irlanda pentru uciderea unei tinere, care i-ar fi fost amantă. Acum, crima a devenit subiectul unui documentar tv difuzat în Irlanda, care prezintă cele mai controversate crime pasionale.

Documentarul tv – dramă numit „Bărbaţi, crime şi dragoste”, difuzat de un post tv din Irlanda, prezintă și crima comisă de fostul politician. Într-un episod care a reconstituit circumstanţele tragediei se arată cum Mihalache, un fost director al societăţii de stat Eco Sid Hunedoara şi al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, a fost condamnat la închisoare pe viaţă în Irlanda, pentru şi-a ucis fosta amantă în 2010. Episodul poate fi vizionat pe site-ul TG4, 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole