Caz macabru la Botoșani, unde un bărbat a fost omorât de porcii din coteț

Istoria se repetă la Botoșani, unde în mai puțin de un an au fost înregistrate două cazuri de persoane moarte, după ce au fost atacate de porcii din coteț. 

Sâmbătă, un bărbat de peste 60 de ani din comuna Copalău care locuia în aceeaşi curte cu soţia sa, însă în case separate, din cauza unor neînțelegeri pe fondul ieşirilor violente, a fost găsit mort în cotețul porcilor.

Familia creștea mai mulți porci în gospodărie, iar acum de sărbători aceștia erau scoși la vânzare.

Sâmbătă dimineaţa, familia bărbatului a vrut să vândă unul dintre animale. Când au intrat, însă, în coteţul unde se aflau cei trei porci, au avut parte de o imagine de coşmar. Bărbatul era căzut cu faţa în jos şi sfâşiat pe mai multe părţi ale trupului. Faţa şi bucăţi de carne de pe spate au fost sfâşiate de animalele din grajd, potrivit Monitorul de Botoșani.

Membrii familiei au cerut ajutor la 112, însă era prea târziu. La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie, dar şi unul de ambulanţă, însă, cadrele medicale nu au mai putut face nimic, bărbatul fiind decedat de câteva ore.

În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Trupul bărbatului mort a fost preluat de medicii legişti pentru efectuarea unei autopsii în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Un caz similar a avut loc și în luna aprilie, când un bărbat din Vorona a fost găsit agonizând în coteț, după ce a fost atacat de animale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...