Caz șocant în timpul galei naționale de box. Pugilist, umplut de sânge de un antrenor (Video)

Pugilistul Gabriel Șchiopu (21 de ani), legitimat la Petrolul Ploiești, a fost lovit în față cu pumnul de un fost antrenor de la lotul național, Bogdan Dobrescu (45 de ani), potrivit debraila.ro. Șchiopu s-a ales cu arcada spartă. Incidentul a avut loc în timpul galei naționale de box din Brăila. 

Sportivul tocmai câștigase competiția pentru boxerii U22. Gabriel Șchiopu a depus plângere împotriva antrenorului, iar polițiștii din Brăilă au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Domnul Bogdan Mihai Dobrescu, antrenor te numești? Dai într-un copil? Eu nu l-am jignit! De ce a recurs la așa un gest? Invidia oare? Motivul că nu l-am băgat în seamă? Chiar nu știu! Mergem pe cale legală! Am câștigat meciul din finală în prima repriză prin inferioritatea adversarului, dar am fost surprins de un croșeu de stânga de la un antrenor de box. Să știi că nu rămâne așa. Legea o să rezolve tot! Nu ești un exemplu de urmat pentru copiii care fac box”, a scris tânărul sportiv pe Facebook.

Gabriel Șchiopu a mai spus, conform ProTV: „Maestrul Dobrescu Bogdan a țipat la copiii din tribune care mă încurajau, i-a înjurat. Eu am coborât jos din ring și copiii mi-au zis. I-am spus maestrului meu, Moroiță Ion, uitați, maestre, ce urât vorbește maestrul Dobrescu!”. 

Apoi a urmat un conflict mai întâi verbal, apoi fizic între Ion Moroiță, antrenorul lui Gabriel, și Dobrescu Bogdan, în prezent antrenor la CSM Brăila. Bogdan Dobrescu a venit cu o altă variantă: „El tot mă înjura, tot mă înjura, s-a ridicat de pe bancă și, când s-a ridicat, vă dați seama, am reacționat. Îmi pare foarte rău, nu trebuia să fac așa ceva. Eu am fost provocat să fac așa ceva”.

Gabriel Șchiopu câștigase în urmă cu două săptămâni și campionatul național de seniori, la categoria 51 de kilograme. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...