Caz șocant! Polițiști bătuți de interlopi chiar în secția de poliție

Publicat: 13 sept. 2023, 10:30, de Florentin Lucaniuc, în ACTUALITATE , ? cititori
Caz șocant! Polițiști bătuți de interlopi chiar în secția de poliție

Mai mulți oameni ai legii au fost snopiți în bătaie chiar de către doi tineri arestați. Totul s-a întâmplat într-o secție de poliție din Vrancea.

Caz șocant în Centrul pentru Arest Preventiv din sediul IPJ Vrancea! Mai mulți polițiști au fost bătuți cu bestialitate de doi tineri reținuți care au încercat să evadeze. Până la urmă, agresorii au fost imobilizați. Cazul a ajuns pe masa procurorilor care fac cercetări. 

Întregul scandal a izbucnit după ce un tânăr aflat în arest preventiv a solicitat acces la toaletă. În momentul în care i s-a deschis ușa celulei, infractorul l-a luat la bătaie pe agentul de serviciu.

L-a lovit cu pumnii și a încercat să-l lovească și cu o cutie metalică aflată în apropiere. De asemenea, încă un deținut a sărit la bătaie. A intervenit și al doilea agent aflat la serviciu, încercând să blocheze ușa celulei. În același timp, polițiștii au solicitat ajutorul colegilor.

Agresorii sunt cunoscuți în Vrancea pentru problemele cu legea. Unul dintre bătăuși fusese reținut pentru omor, iar celălalt pentru comiterea mai multor furturi. Procurorii vrânceni au preluat acest caz și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de evadare și de ultraj.