Cazul polițistului român ucis în SUA: Sfârșitul tragic al lui Tyler Moldovan (VIDEO)

Tyler Moldovan, un ofițer de poliție de origine română, în vârstă de 22 de ani, a fost ucis în orașul Phoenix, din statul Arizona (SUA), în timp ce efectua o patrulă într-un complex de apartamente.

Crima oribilă a avut loc miercuri, în jurul orei 2 dimineața. Tyler Moldovan a încasat opt gloanțe, dintre care unul în cap, potrivit șefului poliției din Phoenix, Jeri Williams. Poliția a ajuns la locul faptei după ce a fost sesizată prin apel la 911 că o mașină circula haotic, cu mare viteză, în acea zonă. Suspect în comiterea crimei este Essa Williams, un cetățean de culoare în vârstă de 24 de ani. El a fost găsit ascuns pe terasa unui apartament. Ofițerii l-au auzit în timp ce acesta se plângea la telefon că va merge la închisoare, potrivit Kold.

La un an și jumătate de la iscarea protestelor violente de stradă din SUA

Tyler Moldovan a fost unul dintre pastorii fondatori ai Bisericii Penticostale Române „Happy Valley”, unde obișnuia să câte la tubă. Biserica reunește în prezent aproape 3.000 de enoriași. Polițistul de origine română la fost ucis la un an și jumătate de la iscarea protestelor violente de stradă sub umbrela Black Lives Matter, un fenomen care a luat amploare la nivel internațional, după decesul lui George Floyd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...