Nicușor Dan, despre întâlnirea cu Iohannis: Buna absorbție a banilor europeni va rezolva marile probleme ale Bucureștiului

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a scris pe Facebook un mesaj în urma întâlnirii pe care a avut-o cu președintele Klaus Iohannis.

Edilul a scris că întâlnirea pe care a avut-o cu șeful statului a fost axată pe soluțiile pentru problemele Bucureștuiului.

„Am vorbit despre faptul că Bucureștiul va avea de absorbit o parte importantă din cei 80 de miliarde euro puși la dispoziție României de către Uniunea Europeană, iar pentru a face acest lucru e nevoie de mobilizare și colaborare inter-instituțională”, a scris Dan pe Facebook.

El mai spune că a putut afla, direct de la Iohannis, detalii despre despre experiența lui de succes ca primar al Sibiului, în special în ceea ce privește atragerea fondurilor europene și investițiile în domeniul infrastructurii.

„Buna absorbție a banilor europeni va rezolva marile probleme ale Bucureștiului – de la situația termoficării și poluare la problema traficului rutier și a îngrijirii sănătății. Avem o șansă extraordinară pe care trebuie s-o valorificăm în următorii patru ani, iar colaborarea Primăriei Capitalei cu Guvernul și cu Președintele României e esențială pentru a reuși”, a mai scris Dan pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole