Ce a făcut Dani Oțil după ce a primit o factură uriașă la curent

Prezentatorul de la Neatza a mărturisit, în timpul emisiunii sale de marți, că i-a venit factura la curent. Dani Oțil spune că s-a trezit cu o sumă frumușică de plată, așa că a luat deja măsuri.

Prețurile ridicate la gaze și la curent electric au început să facă victime și în rândul vedetelor. După ce Oana Roman s-a plâns de factura la gaze, a venit și rândul lui Dani Oțil să vorbească, mai în glumă, mai în serios, despre factura la curent.

Vedeta de la Antena 1 pare să fi avut o adevărată surpriză atunci când a venit factura, motiv pentru care a decis să ia măsuri. Dani Oțil a vorbit, în emisiunea lui de la Antena 1, despre ce i s-a întâmplat: „Nu sunt nici bine, nici sănătos, e și vârsta, mă dor toate. Povara o simt cel mai tare în buzunare, că mi-a venit factura la curent… M-am uitat ieri în extrasul de contact, că se plătește automat, să văd ultimele două facturi. De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile. Mai aprind câte o lanternă, seara, să nu zică vecinii că am murit”, a vorbit Dani Oțil, la Neatza.

Prezentatorul le-a mărturisit colegilor de platou că a organizat o ședință de familie și le-a comunicat tuturor din casă măsurile pe care le-a ales: „Beculețele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit și cu soția, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole