Ce a făcut RONALDO pe pandemie

Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur și al Ligii Campionilor și-a lansat de crând propria linie de ochelari de soare, împreună cu grupul Italia Independent, fondat de Lapo Elkan.

Prin urmare, Cristiano Ronaldo, căci despre el este vorba, s-a lansat din nou în afaceri, chiar dacă vremurile sunt grele și pandemice. Cel cu care colaborează pe afacere – Lapo Elkan, în vârstă de 42 ani – este unul dintre moștenitorii dinastiei Agnelli și acționarul majoritar al clubului Juventus. “Today is a historic day for myself, Italia Independent and for My Team: We have signed a Global licensing agreement with @Cristiano  to create eyewear collections. I’m very PROUD and I can’t wait to start working with #CR7 and his team on this AMAZING project #CR7Eyewear 👓”, a scris pe Twitter la un moment dat Lapo Elkan.

„Am fost întotdeauna pasionat de ochelari și mereu mi-am dorit propria linie. Sunt cu adevărat entuziasmat să colaborez cu Italia Independent în acestui proiect”, a spus starul portughez. Ronaldo are o avere de peste un miliard de euro, anul trecut a avut venituri de 109 milioane dolari (99 milioane euro), dintre care 44 de milioane din sponsorizări. O pereche de ochelari marca CR7 costă între 74 și 140 de euro.

Și-a făcut timp

Ce a făcut mai exact Ronaldo pe pandemie? Chiar dacă a petrecut majoritatea timpului alături de partenera lui, Georgina, şi de cei 4 copii ai săi, fotbalistul şi-a făcut timp pentru afaceri.

Astfel, Cristiano Ronaldo a cumpărat un teren de 10 mii de metri pătraţi în Cascais, o staţiune în mare vogă, aflată la 30 de km de Lisabona. Conform presei portugheze, ar fi dat 8 milioane de euro pentru noua sa proprietate. Acolo, superstarul ar fi început să construiască o vilă de lux la Quinta da Marinha, o zonă exclusivistă cu o plajă care atrage mulţi turişti, dar şi cu lacuri, terenuri de golf şi restaurante scumpe.

Nu ar fi o nouă reşedinţă pentru Cristiano, ci o investiţie – el intenţionează să închirieze proprietatea celor care-şi vor putea permite preţul piperat. Ar fi al cincilea proiect imobiliar în care s-a implicat fotbalistul. El deține deja o clădire cu 7 etaje în Madeira, o casă de vacanţă în Algarve şi două vile superbe în capitala Lisabona. Cea situată pe Rua Castilho, l-a costat 7,5 milioane de euro şi a fost atunci cea mai scumpă achiziţie de acest gen din Portugalia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...