Ce afaceri avea în România italianul ucis la Măgurele

Italianul găsit mort la Măgurele locuia în România din 2011, avea afaceri care îi mergeau bine, însă nu se poate spune că dăduse lovitura. Din păcate, însă, a sfârșit într-un mod violent.

Mauro Gadda Donato s-a mutat în România, în 2011, unde a înființat compania Siei Green Technology, care vinde soluții hardware și software pentru automatizări industriale. Firma are în portofoliu motoare servo, conectori rotativi, transmisii planetare sau transmisii conice și se prezintă ca fiind reprezentantă în România al unor importanți producători internaționali, cu o experiență de peste 30 de ani, în Italia, potrivit Fanatik.

Italianul s-a născut pe 23 februarie 1958 în Busto Garolfo, o comună din provincia Milano. După ce s-a mutat la Milano, a înființat în 2008 compania MKG Power Di Gadda Mauro Donato & C.SAS, împreună cu soția lui. Compania cu o cifră de afaceri de aproximativ 200.000 de dolari pe an  produce echipamente electrice și funcționează și astăzi.

Firma Siei Green Technology este înregistrată la o adresă din sectorul 5 și în 2020 a înregistrat o cifră de afaceri de 237.049 lei (dublu față de anul anterior), la un profit de 88.031 lei (triplu față de 2019), având zero angajați.

În 2020, Mauro a mai fondat o compania Nautic Customs SRL, cu obiect de activitate ”repararea și întreținerea navelor și bărcilor” și înregistrată în Popești Leordeni. În 2020, firma a avut o cifră de afaceri de 10.200 de lei și un profit net de 9.708 lei.

Italianul locuia într-un cartier rezidențial din localitatea Mihăilești, județul Giurgiu. Deținea mai multe mașini și o barcă.

Mauro Gadda Donato a fost găsit incinerat, zilele trecute, la Măgurele. Încă de la început, anchetatorii au mers pe ipoteza unei crime pasionale și au reținut un bărbat care a recunoscut că l-a ucis pe italian, l-a tranșat și a dat foc cadavrului, într-o mașină, pe un câmp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...