Ce amendă riști dacă ți-ai fotografiat buletinul de vot ștampilat?

Dacă-ți fotografiezi buletinul de vot după ce l-ai ștampilat și-l postezi pe internet riști o amendă de până la 4.500 de lei. Este cazul unei femei din Medgidia care a primit o amendă usturătoate după ce a făcut acest gest

„Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Rurală Medgidia au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie şi-ar fi fotografiat buletinul de vot cu opţiunea aleasă, până la ieşirea din cabina de vot, iar ulterior ar fi postat fotografia pe o reţea de socializare. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă. Femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 4.500 de lei, conform Legii nr. 208/2015”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

O altă femeie a fost amendată de această dată cu 1.500 de lei după ce a făcut propagandă electorală pe internet.

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Rurală Mangalia s-au autosesizat cu privire la continuarea propagandei electorale de către o femeie pe o reţea de socializare. Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 de lei, conform Legii nr. 208/2015”, a transmis IPJ.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole