Ce ar face românii în caz de război

Ce ar face românii în caz de război, și-ar apăra țara? Răspunsul l-a dat chiar ministrul Apărării, Vasile Dîncu.

Aşa cum fac şi ucrainenii, eu sunt foarte sigur că românii ar răspunde, dacă ar fi cazul, să-şi apere ţara”, a declarat Dîncu, la Prima TV. Ministrul a mai spus că la nivelul Armatei se desfășoară un studiu privind calitatea resursei umane și moralul trupelor. Rezultatele vor fi publicate în circa două luni.

Ce ar face românii în caz de război. Dîncu, despre pensiile militare

Dăncu a vorbit și despre pensiile militare, susținând din nou că ele nu sunt pensii speciale: „în tot sistemul NATO, în toată Europa, pensiile militare nu sunt pensii de privilegii, sunt pensii de stat pentru care Armata a contribuit”.

Nu vom accepta niciodată să se treacă pe un principiu al contributivităţii, care nu poate să funcţioneze, pentru că nu poţi să mai calculezi din trecut toate elementele de contributivitate şi s-a văzut, s-a încercat acum vreo 10 ani şi mai degrabă s-a încurcat sistemul decât a fost făcut”, a mai afirmat Vasile Dîncu.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...