Ce au dezvăluit Harry și Meghan în interviul acordat lui Oprah

Interviul Ducilor de Sussex, Harry și Meghan, acordat celebrei realizatoare Oprah Winfrey, a fost difuzat în sfârșit. Ei au făcut dezvăluiri depre viața din sânul familiei regale britanice.

Potrivit presei, una dintre dezvăluiri e aceea că ar fi fost îngrijorări în privința culorii pielii pe care o va avea bebelușul lor, Archie (Meghan este metisă).

Meghan Markle a mărturisit că a avut gânduri suicidare din cauza presei, dar familia regală nu i-a permis să primească ajutor în acele momente dificile pentru sănătatea sa mintală. În interviul de două ore difuzat duminică noapte la postul american de televiziune CBS, soția prințului Harry spune că a fost victima unei adevărate campanii de denigrare, în fața căreia Casa Regală nu a protejat-o.

De altfel, prinţul Harry a afirmat că niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan. „M-a durut”, a mărturisit el.

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare”, i-a spus cu ochii în lacrimi ducesa de Sussex realizatoarei Oprah Winfrey. „Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a adăugat Meghan.

O evadare dintr-un sistem

Despre plecarea lor din sânul familiei regale, prințul Harry s-a referit ca la o evadare dintr-un sistem care îi ține prizonieri pe tatăl și pe fratele său, care vor moșteni coroana, dar și pe restul familiei.

Pe de altă parte, dacă fosta actriţă americană în vârstă de 39 de ani a denunţat o „adevărată campanie de denigrare” din partea instituţiei regale şi a spus că nu s-a simţit protejată de familia regală, ea a avut grijă să nu-i atace personal pe membrii coroanei, remarcă presa internațională. De altfel, Meghan Markle a insistat îndelung asupra faptului că s-a simţit întotdeauna bine tratată de regina Elisabeta a II-a. 

Harry a spus, la rândul său, că are o „relație bună” cu bunica sa, Regina, dar relația cu tatăl său a avut de suferit. „Aici mai e de lucru. M-am simțit dezamăgit, pentru că și el a trecut prin ceva similar, știe ce înseamnă durerea, iar Archie e nepotul lui. Dar în același timp, sigur că întotdeauna am să-l iubesc, dar există suferință și voi continua să-mi fac o prioritate din repararea acestei relații”, a mărturisit Harry. În ceea ce-l privește pe fratele său, prințul William, s-a limitat să spună că ei doi sunt pe „drumuri diferite”.

Cumnata a făcut-o să plângă

Meghan Markle a povestit duminică seara că nu ea a făcut-o să plângă pe cumnata ei, Kate, ducesa de Cambridge, cu puţin timp înainte de căsătoria cu prinţul Harry. Zvonuri despre acest incident au fost subiect de primă pagină în tabloidele britanice.

Meghan susține că spre deosebire de cele publicate de presa britanică, nu ea a fost cea care a făcut-o pe Kate, ducesa de Cambridge, să plângă, ci s-a întâmplat exact contrariul, în timpul unui incident care a avut loc înainte de căsătoria ei cu prinţul Harry în 2018. Ea a precizat că, la scurt timp după aceea, Kate şi-a cerut scuze.

Harry și Meghan așteaptă acum încă un copil

Cei doi au anunțat, în cursul interviului că vor mai avea un copil și că va fi fetiță. 

Să ai un băiat, apoi o fată, ce putem cere mai mult?”, şi-a exprimat bucuria prinţul Harry, care s-a căsătorit cu Meghan Markle în 2018.

Instalat în Canada, apoi în California, la Montecito, din martie, cuplul Harry și Meghan a acţionat pentru a-şi consolida independenţa de familia regală. Au cultivat imaginea unui cuplu modern, mixt, care acordă atenţie problemelor umanitare, într-o ţară în care opinia publică le este mult mai mult favorabilă decât în Marea Britanie.

În cursul interviului, Harry a mărturisit că decizia de e părăsi Casa Regală a fost luată pentru că a simţit o lipsă de sprijin şi de înţelegere din partea familiei.

În final, Oprah a întrebat-o pe Meghan dacă povestea ei de dragoste cu Harry are până la urmă un final fericit. „Mai fericit decât al oricărui basm pe care l-ai citit vreodată”, i-a răspuns Meghan.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole