Ce caută Sean Penn în Ucraina, pe război

Actorul Sean Penn, care se află în Ucraina pentru a filma un documentar despre invazia rusă, a transmis un comunicat în care a ținut să precizeze că sufletul Americii e pierdut dacă i se permite Americii să lupte singură, potrivit Variety.

Deja este o greşeală brutală prin faptul că vieţi sunt curmate şi inimi frânte, şi dacă nu va ceda, cred că domnul Putin a făcut cea mai oribilă greşeală pentru întreaga umanitate. Preşedintele Zelenski şi poporul ucrainean se dovedesc simboluri istorice ale curajului şi principiului. Ucraina este vârful de lance pentru visul democraţiei.

Dacă îi permitem să lupte singură, sufletul nostru ca Americă este pierdut”, a spus Penn. Sean Penn a mai venit în Ucraina în noiembrie anul trecut, când s-a întâlnit cu militari.

Actorul în vârstă de 61 de ani, câştigător a două premii Oscar, filmează un documentar pentru Vice Studios, potrivit NBC News. În trecut, Sean Penn a stârnit controverse prin implicările sale în chestiuni politice sau subiecte de actualitate, mai ales după interviul său cu liderul cartelului mexican de narcotraficanţi, Joaquin ‘El Chapo’ Guzman, în timp ce acesta era fugar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...