Ce este „Gina”, noua substanță psihoactivă care face ravagii în cluburile de fițe

În ultima vreme se vorbește tot mai mult de în cluburile de fițe din Capitală de „G” sau „Gina”, o substanță psihoactivă care se toarnă pe ascuns cu pipeta în băuturile femeilor și care poate duce la deces din cauza unei picături în plus.

Nu doar în club se folosește „Gina”, ci și în sălile de fitness, unde se apelează la efectele ei pentru mai multă forță.

Traficanții îl numesc ”G” și se pronunță ”gi” sau Gina. Se găsește în stare lichidă și se consumă doar în combinație cu suc sau energizant, nu și cu alcool.

Primejdia este cu atât mai mare, cu cât fiind nouă pe piață substanța constituie un adevărat pericol, deoarece nici traficanții și nici consumatorii nu cunosc exact modul de preparare și doza corespunzătoare pentru a nu duce la deces. Ori, o singură picătură în plus duce la comă și poate ucide.

Efectul este același ca și în cazul GHB, drogul violului sau drogul post party. În cazul de față, este mult mai ușor de administrat, deoarece este lichid.

”G” se găsește pe piață în stare lichidă, în sticle mici de câteva zeci de ml, de genul celor folosite pentru picăturile nazale. Se aplică cu pipeta, iar cantitatea este apreciată „din ochi” pentru a obține efectul dorit, conform ziare.com.

Mai trebuie spus că dozajul se stabilește după greutatea fiecărui individ. După ce substanța este ingerată, efectul se simte în câteva zeci de minute, timp în care victima devine euforică sau/și își pierde cunoștința. Scopul este clar: violul sau/și exploatare sexuală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...