Ce făcea Mihaela Rădulescu la Revoluție

Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, ea s-a remarcat în iarna lui 1989, în timpul Revoluției de la București. Acesta nu mai e un secret pentru mulți…

Mihaela Rădulescu a participat la momentul ce a schimbat istoria României și recunoaște că imediat după și drumul său în carieră s-a schimbat. După Revoluție a ajuns să lucreze la Guvern, la biroul de presă. După evenimentul care a marcat iarna acelui an, Mihaela Rădulescu a și primit un certificat de revoluționar, pentru că s-a implicat activ.

La acea vreme, ea avea doar 20 de ani și după cum povestește în interviurile care rememorează acea perioadă, muncea pentru a-și câștiga banii de mâncare și de chirie. Vedeta vorbește cu mândrie despre participarea ei la Revoluție și despre fotografiile realizate de Patrick Durand, ce o înfățișează urcată pe tancurile din Capitală.„Cred că se activase super-eroul din mine, simțeam nevoia să fiu lider, să mă implic, să fac ceva care să conteze. Ambiție de provincial, căpoșenie de Leoaică, febra vârstei, un cocktail pe care l-am consumat cu toată pasiunea”, spune acum Mihaela Rădulescu, despre momentul Revoluției, potrivit Viva.ro.

Eram în filmul ăla total, ba pe baricade, ba traduceam în franceză

Vedeta a recunoscut că la Revoluție a tradus pentru presa engleză și presa franceză prezentă la București, iar ulterior a ajuns să lucreze în Guvernul României. Mai precis s-a angajat în Biroul de Presă al Guvernului, dar a recunoscut că munca din instituțiile publice nu i-a plăcut nici atunci și nu îi place nici în prezent, fiind una dintre persoanele care evită pe cât posibil lucrul de birou.

Am ajuns să lucrez la Guvern pentru că mă remarcasem la Revoluție, eram în filmul ăla total, ba pe baricade, ba traduceam în franceză și engleză pentru ziariștii străini și… am fost memorabilă (zâmbește), deci m-au chemat să lucrez în Guvernul Roman, la biroul de presă. Grozavă experiență, dar rapid plictisitoare pentru mine – urăsc până azi munca la birou”, a mai adăugat ea.

1 COMENTARIU

  1. PĂI ce, UE nu e organizație de tip nazzist? Codul de la Nürnberg din 1946 care, printre altele, interzice efectuarea de experimente asupra populației, cu atât mai puțin stabilirea ei într-un mod obligatoriu. Vaxxinul anti-guvid 19 nu este experimental până în dec 2023?! ESTEEEEEE…. că scrie pe prospectul tuturor Pfizer, Moderna, J&j etc. Nu este obligatoriu….. ESTEEEEEE……
    Codul de la Nürnberg, care a declarat că sunt necesare consimțământul voluntar explicit al pacienților pentru experimentarea umană, a fost elaborat la 9 august 1947. La 20 august 1947, judecătorii au pronunțat verdictul împotriva lui Karl Brandt și a altor 22. Verdictul a reiterat punctele memorandumului și, ca răspuns la consilierii medici experți pentru acuzare, a revizuit cele șase puncte inițiale la zece. Cele zece puncte au devenit cunoscute sub numele de „Codul de la Nürnberg”, care include principii precum consimțământul informat și absența constrângerii ; experimentare științifică formulată corespunzător ; și beneficie față de participanții la experiment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...