Ce fel de arme trimit în Ucraina statele membre ale NATO

„Statele membre ale NATO trimit arme în Ucraina, riscând să intre în conflict cu Rusia”, titrează The Washington Post, care notează ce fel de arme trimit unele dintre aceste state.

Olandezii trimit lansatoare de rachete pentru apărarea spațiului aerian. Estonienii trimit rachete antitanc de tip Javelin. Poloneziii și letonii trimit rachete sol-aer de tip Stinger. Cehii trmit tunuri, puști cu lunetă, revolvere și muniție. Până și țări anterior declarate neutre, precum Suedia și Finlanda, trimit armament”, arată The Washington Post.

Cotidianul mai arată că Germania, multă vreme ‚„alergică” la ideea trimiterii de arme în zone de conflict, trimite lansatoare portabile de rachete de tip Stinger, precum și alte lansatoare de același gen. „În total, aproximativ 20 de țări – în majoritate membre ale NATO și ale Uniunii Europene, deși nu toate – trimit armament în Ucraina ca să îi îndepărteze pe invadatori și să înarmeze o insurecție, dacă actualul război va ajunge la asta”, mai notează The Washington Post.

  1. https://dfw.cbslocal.com/2022/03/04/romanian-hacker-extradited-to-us-charged-with-stealing-credit-card-information/
    Hacker român extrădat în SUA, acuzat de furt de informații despre cardul de credit. Sorin Becheru, 34 de ani, este un cetățean român care locuia în București când a fost acuzat, în martie 2021, de conspirație în vederea comiterii de fraude în legătură cu dispozitive de acces. Becheru a fost arestat de autoritățile române la 1 ianuarie 2022, după ce Statele Unite au cerut acest lucru și în conformitate cu tratatul bilateral de extrădare dintre Statele Unite și România.

  2. Departamentul de Stat le spune americanilor să părăsească imediat Rusia.
    https://www.kvnf.org/npr-news/2022-03-05/the-state-department-tells-americans-to-leave-russia-immediately
    „Pe măsură ce străinii își fac planuri să părăsească țara, Departamentul de Stat a remarcat un număr tot mai mare de anulări de zboruri către și din Rusia, rapoarte de lipsă de numerar și că „unele carduri de credit și de debit pot fi refuzate ca urmare a sancțiunilor impuse Rusiei. bănci.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...