Ce îl sfătuiește Financial Times pe Macron

Financial Times îl sfătuiește pe Macron să pună accent pe planul reformelor, pentru a o învinge pe contracandidata sa de extremă dreapta, Le Pen.

Totodată, ziarul britanic constată că niciunul dintre partidele politice care au dat Franței președinți începând din 1958 și până la apariția lui Macron – pe deoparte, centrul-dreapta gaullist, iar pe de alta, socialiștii – nu are șanse să își vadă aleși candidații pe 24 aprilie, dar s-ar putea descurca mai bine la alegerile pentru Adunarea Națională, din luna iunie.

Face Uniunea Europeană să tremure

Foreign Policy crede că ascensiunea din ultima vreme a doamnei Marine Le Pen ar putea însemna o nouă Revoluție franceză, iar Der Tagesspiegel atenționează că riscul unei victorii a reprezentantei extremei drepte face Uniunea Europeană să tremure. Potrivit ziarului berlinez, o asemenea victorie ar amenința unitatea UE și relațiile franco-germane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...