Ce îl sfătuiește Financial Times pe Macron

Financial Times îl sfătuiește pe Macron să pună accent pe planul reformelor, pentru a o învinge pe contracandidata sa de extremă dreapta, Le Pen.

Totodată, ziarul britanic constată că niciunul dintre partidele politice care au dat Franței președinți începând din 1958 și până la apariția lui Macron – pe deoparte, centrul-dreapta gaullist, iar pe de alta, socialiștii – nu are șanse să își vadă aleși candidații pe 24 aprilie, dar s-ar putea descurca mai bine la alegerile pentru Adunarea Națională, din luna iunie.

Face Uniunea Europeană să tremure

Foreign Policy crede că ascensiunea din ultima vreme a doamnei Marine Le Pen ar putea însemna o nouă Revoluție franceză, iar Der Tagesspiegel atenționează că riscul unei victorii a reprezentantei extremei drepte face Uniunea Europeană să tremure. Potrivit ziarului berlinez, o asemenea victorie ar amenința unitatea UE și relațiile franco-germane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...