Ce înseamnă vaccinul anti-COVID pentru Lucian Bode. Ministrul de Interne: Viață și siguranță (video)

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, se implică în noua campanie de informare a Guvernului privind vaccinarea anti-COVID-19, motiv pentru care apare într-un filmuleț în care explică ce înseamnă pentru el vaccinul anti-COVID.

”Pentru mine, vaccinul înseamnă viaţă şi siguranţă”, spune Bode. Lucian Bode spune că deși a trecut prin infecția cu nouă coronavirus, a decis să se vaccineze pentru că are încredere în știință și în medici.

”În luna noiembrie a anului trecut am fost diagnosticat cu COVID-19. A fost o perioadă dificilă, plină de incertitudini, de nesiguranță, o perioadă pe care nu vreau să o retrăiesc. Aveam însă speranța că mai devreme sau mai târziu se va descoperi un vaccin care să ne permită să revenim la normalitate. Iată că acest moment a venit, acest vaccin dă rezultate, iar țările care au reușit să-și imunizeze un număr mare de cetățeni, au reușit să stopeze transmiterea acestei pandemii.

Am trecut prin boală, însă am decis să mă vaccinez pentru că eu consider că doar aşa mă pot proteja pe mine, îmi pot proteja familia, îi pot proteja pe cei dragi şi nu în ultimul rând îi pot proteja şi pe angajaţii MAI cu care intru în contact zi de zi. Pentru mine, vaccinul înseamnă viaţă şi siguranţă. Cred în vaccin, cred în oamenii care s-au dedicat ştiinţei, cred în tehnologie, cred în medicii care ne dau o şansă. Sunt Lucian Bode şi mi-aş dori să te am alături în demersul nostru de a stopa această pandemie”, a declarat Lucian Bode.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...