Ce l-a nemulțumit pe ministrul Sănătății în prima zi de școală: Sper să fie doar la început

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat luni seară, 14.09. a.c., că deși în curtea școlilor s-au respectat regulile de protecție sanitară la deschiderea anului școlar, nu a fost în regulă aglomerația care s-a format la venirea și la plecarea elevilor.

„Sper că a fost doar la început. (…) Era imperios necesar că înceapă școala din punct de vedere didactic, emoțional, social”, a declarat ministrul.

Întrebat care ar fi soluția pentru a nu se mai aglomera la porțile școlilor, ministrul a răspuns:

„Cadrul didactic are menirea să explice ce trebuie să facă elevul până la școală, ce trebuie să facă când pleacă de la școală. Regulile sunt simple: mască, distanțare, dezinfectare”, a mai spus Tătaru.

Nelu Tătaru a repetat ideea conform căreia urmează o lună grea, fiindcă au loc două mari evenimente la care participă un număr mare de oameni: începerea școlii și alegerile locale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...