Ce le-a făcut Selena Gomez prietenilor. Imaginile au devenit virale (VIDEO)

Publicat: 11 oct. 2021, 22:30, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Ce le-a făcut Selena Gomez prietenilor. Imaginile au devenit virale (VIDEO)
Selena-Gomez

Un TikTok cu Selena Gomez e devenit viral, modelul Connar Franklin fiind persoana care a postat un video cu celebra artistă. Imaginile au stârnit rapid reacțiile fanilor: în materialul video, Selena Gomez a glumit pe seama prietenilor ei.

Ironia ei s-a răsfrânt pe seama a ceea ce ei experimentează pe rețelele sociale, în urma amiciției cu ea. În clip, Gomez vorbește cu prietenul lor comun, Aaron, pe un ton glumeț, în timp se distrează pe seama a ceea ce se întâmplă cu prietenii ei când aceștia încep să o urmărească pe social media, potrivit Elle.com.

Selena apare în filmuleț îmbrăcată sport, în timp ce stă pe un covor de yoga, cu telefonul în mână. Potrivit presei glossy, acesta este cu siguranță doar o modalitate prin care vedeta glumește despre statutul ei de celebritate. „Toți prietenii mei se supără literalmente pe mine când mă urmăresc. Și apoi îmi spun „îmi pare rău, sunt atât de faimoasă. De parcă este problema mea. Pur și simplu nu. Nu înțeleg, nu mă urmărești, sunt doar o celebritate internațională. Îmi pare rău că oamenilor le pasă”, spune Gomez în timp ce Franklin chicotește în spatele camerei.