Ce liberal trebuia să preia Ministerul Dezvoltării

Negocierile dintre PNL, USR și UDMR purtate de Ludovic Orban pentru formarea cabinetului Cîțu au generat un scandal uriaș în tabăra liberală pe motiv că au fost cedate ministerele Transporturilor, Dezvoltării și Fondurilor Europene.

Dar, adevăratul scandal a fost cel privind cedarea de către Ludovic Orban a Ministerului Dezvoltării către UDMR.

De fapt, Rareș Bogdan l-a acuzat direct pe Ludovic Orban că a cedat ministerele Transporturilor, Fondurilor Europene și Dezvoltării într-o negociere tete-a-tete cu Dacian Cioloș, Dan Barna și Kelemen Hunor, deși partenerii de coaliție ar fi fost de acord ca măcar Ministerul Dezvoltării să rămână la PNL.

Potrivit informațiilor noastre, UDMR a solicitat Ministerul Culturii, dar l-a primit pe cel al Dezvoltării. Inițial se căzuse de acord ca PNL să numească ministrul Dezvoltării și europarlamentarul Dan Motreanu a fost prima propunere.

Ulterior, Orban nu a fost de acord cu propunerea și l-a anunțat pe deputatul de Alba, Florin Roman, că el va fi noul ministru al Dezvoltării, și de aceea nu l-a mai susținut ca lider de grup.

Dar, n-a fost nici Motreanu, nici Roman, ci udemeristul Cseke Attila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...