Ce meserie are, de fapt, Marcel Boloș. De ce nu se poate înscrie în PNL: ”Trebuie să respect regulile”

Publicat: 06 apr. 2024, 16:34, de Cezar Andrei, în POLITICĂ , ? cititori
Ce meserie are, de fapt, Marcel Boloș. De ce nu se poate înscrie în PNL: ”Trebuie să respect regulile”
Ce meserie are, de fapt, Marcel Boloș. De ce nu se poate înscrie în PNL: ”Trebuie să respect regulile”

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a făcut precizări privind viitorul său politic. El a explicat de ce nu se poate înscrie în PNL, dezvăluind că totul are legătură cu meseria sa.

Totodată, Marcel Boloș nu și-a ascuns intenția de a face parte și din viitorul guvern, dacă i se va cere.

”Am spus de nenumărate ori că, dacă se va considera că am fost un ministru performant și se va aprecia că trebuie să fiu parte și din următorul guvern, nu voi spune nu”, a răspuns Marcel Boloș vineri seară, după ce a fost întrebat, la Digi24, ce va face anul acesta.

În ceea ce privește înscrierea în PNL, Marcel Boloș a precizat că nu poate face acest lucru, dat fiind faptul că este preot.

”Fiind preot misionar, eu trebuie să respect regulile canonice ale bisericii, și am spus că nu pot să fac acest lucru, dar simpatizez PNL, doctrina partidului. PNL m-a propus, m-a susținut, nu vreau să-l fac de rușine. Îi datorez susținerea, chiar dacă nu întotdeauna nu avem o bună înțelegere a lucrurilor, dar reușim să depășim momentele și să fie bine la final”.

Marcel Boloș s-a speriat de factura de 199 de lei la curent

Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, a adus în atenția publică o problemă cu care se confruntă mulți cetățeni: creșterea neașteptată a facturilor la energie electrică.

Într-o declarație recentă, ministrul a dezvăluit că ultima sa factură a fost surprinzător de mare, atingând 199 de lei. Aceasta reprezintă o creștere semnificativă față de factura sa obișnuită, care se situa între 100 și 120 de lei.

Ministrul a subliniat că se consideră un consumator moderat de energie electrică. Folosind doar aparatură esențială în gospodărie, cum ar fi un frigider, un televizor și becurile din casă, Boloș se aștepta la facturi mai mici.

„199 de lei am plătit ultima dată, dar nici nu știu de ce a fost o factură destul de mare, având în vedere că nu sunt un mare consumator de energie,” a mărturisit el, evidențiind astfel discrepanța între consumul său perceput și costurile efective.