Ce ministere vrea UDMR în viitorul guvern

Ca urmare a alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020, UDMR revine din nou la guvernare. De fapt rămâne la guvernare așa cum s-a întâmplat mai mereu după 1990.

Potrivit informațiilor noastre, UDMR, prin vocea liderului Hunor Kelemen, a condiționat intrarea la guvernare prin preluarea controlului a trei ministere.

Este vorba despre Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, al Culturii și Sănătății, numai că USR vrea și el Ministerul Mediului.

UDMR a obținut 5,98% din voturile exprimate la alegerile parlamentare, cifră oficială după numărarea a peste 96% dintre voturile din 6 decembrie. UDMR va forma noua majoritate parlamentară alături de PNL și USR Plus și va avea trei fotolii în viitorul guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Șeful medicilor din Dolj, Tudorel Ciurea, cere „taxă de protecție” pentru...

Colegiul Medicilor Dolj a devenit, din octombrie 2020, feuda nababului medic Tudorel Ciurea. Practic, din acel moment, medicii doljeni au intrat în era șantajului...