Ce pot face pe viitor, pentru a evita facturile mari?

Mulți consumatori de energie electrică se plâng că facturile la curent sunt foarte mari. reprezentanții ACUE explică ce trebuie să facem ca să nu ne mai lovim de această problemă.

Oficialii Federației Asociațiilor Companiilor de Utilități din Energie – ACUE susțin că putem evita eventualele facturi mari dacă transmitem lunar indexul autocitit pe canalele de comunicare indicate de furnizor pe factură. Îți poți monitoriza astfel consumul de energie și poți lua măsuri din timp pentru optimizarea lui, spun cei de la ACUE.

Furnizorii îți pot transmite, la cerere, un istoric de consum. Profilarea consumului te ajută să afli când ai consumat cel mai mult și poți lua măsuri pentru eficientizarea consumului.

Dacă regularizarea arată că ai un consum mare de energie, atunci ai la îndemână multiple soluții de eficientizare, iar furnizorii vin în sprijinul tău cu informații despre soluții. Poți consulta secțiunile dedicate eficienței energetice pe website-urile furnizorilor.

Clienții finali, precum instituții publice & agenți economici pot apela la servicii de audit energetic și li se vor propune soluții pentru optimizarea consumului, mai spun cei de la ACUE.

1 COMENTARIU

  1. Bună doamnă și domnule, oferim împrumut pentru o sumă valabilă de la 5000 la 900000000 la o dobândă de 2% așa că dacă sunteți interesat vă rugăm să ne trimiteți un mesaj pentru mai multe informații prin watzapp + 22963125462

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...