Ce promisiuni face Orban pentru alegerile parlamentare: Principalul inamic în România este sărăcia

Liderul PNL, Ludovic Orban, este de părere că PNL este singurul partid care are capacitatea să formeze o majoritate parlamentară, după alegerile din 6 decembrie, care să țină PSD pe tușă cel puțin opt ani.

„Mai avem un mic pas. Din păcate, de un an de zile, aproape tot ce vrea să facă bun Guvernul este sabotat, întârziat, modificat, denaturat de o majoritate PSD din Parlament care îşi bate joc de România şi care reprezintă cel mai mare inamic al României. PNL este singura forţă politică ce are capacitatea să pună punct acestei dominaţii a PSD din Parlament”, a declarat Orban.

El consideră că PNL are capacitatea să formeze o majoritate parlamentară care să țină PSD pe tușă cel puțin opt ani de zile.

„O majoritate parlamentară responsabilă, care să aibă capacitatea să pună în practică un program de guvernare care să ducă România pe locul pe care îl merită.  O ţară europeană dezvoltată în care oamenii trăiesc mai bine, în care au locuri de muncă, în care pot să investească, în care pot să-şi dezvolte carierele şi în care pot să reuşească în viaţă. Suntem departe de ceea ce ne dorim”, a afirmat joi Ludovic Orban.

El a mai spus că inamicul principal în România nu este PSD, nici coronavirusul, ci sărăcia. El spune că vrea să dea o șansă la „viaţă decentă, la o viaţă prosperă, fiecărui cetăţean român, fiecărui copil, fiecărui adolescent, fiecărui bunic sau părinte, dar acest lucru nu se poate realiza decât pe o mobilizare exemplară a efortului societăţii, care să fie condusă de un Guvern responsabil şi de o majoritate parlamentară serioasă şi reformatoare”, a completat Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...