Ce rezultate au obținut sportivii români, sâmbătă, la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing

Sâmbătă, 12 februarie, doi români au evoluat la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing.

Daniel Andrei Cacina s-a clasat pe locul 46 în prima manşă a concursului de sărituri cu schiurile de la trambulina mare și a ratat accederea în manşa finală.

Cacina a reuşit o săritură de 119 metri la Zhangjiakou, care i-a adus 97,8 puncte şi locul 46 din 50 de concurenţi. În calificări a avut o săritură de 114 metri (locul 44). În manşa finală s-au calificat primii 30. La trambulina normală, Cacina a închieta competiție pe locul 48.

Tot sâmbătă, românul George Colţea s-a clasat pe locul 89 din 94 de concurenţi, la 3 min 54 sec 3/10 (2 ratări la tir), în proba de sprint a concursului de biatlon din cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing. Colţea se clasase pe 89 şi la individual.

Medalia de aur a fost câștigată de schiorul norvegian Johannes Thingnes Boe. Medalia de argint a revenit francezului Quentin Fillon Maillet, care a cucerit aurul în proba individuală, în timp ce Tarjei Boe, fratele mai mare al lui Johannes Thingnes Boe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...