Ce salarii au „băieții” de la Real Madrid

Galezul Gareth Bale şi belgianul Eden Hazard domină clasamentul salariilor de la clubul spaniol de fotbal Real Madrid.

Deși antrenorul Zinedine Zidane nu a prea putut conta pe serviciile lor în ultimii ani, de exemplu britanicul fiind între timp împrumutat la fosta sa echipă, Tottenham, Hotspur, „băieții” s-au descurcat bine.

Liderul veniturilor din lotul grupării de pe Santiago Bernabeu este Gareth Bale, cu un salariu săptămânal de 750.000 euro, jumătate din această sumă fiind achitată în prezent de Tottenham, conform cotidianului englez The Sun.

Real Madrid a plătit în total peste 200 milioane euro

Hazard încasează la rândul său 460.000 de euro pe săptămână, în condiţiile în care a disputat doar 13 meciuri în toate competiţiile de la debutul acestui sezon, din cauza accidentărilor repetate.

De menţionat că Real Madrid a plătit în total peste 200 milioane euro pentru a-i achiziţiona pe Gareth Bale (în 2013) şi Eden Hazard (în 2019), de la Tottenham, respectiv Chelsea Londra.

Spaniolul Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, completează podiumul salariilor de la Real Madrid, cu 360.000 de euro săptămânal. În Top 5 figurează, de asemenea, germanul Toni Kroos şi croatul Luka Modric, ambii primit câte 240.000 euro săptămânal pentru serviciile lor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole