Ce salarii sunt la Hornbach, retailerul german de materiale de construcții și obiecte de grădinărit

La Hornbach, salariile angajaților variază, printre altele, în funcție de tipul job-ului pe care aceștia îl au în cadrul companiei sau de orașul în care își desfășoară activitatea.

Ce salariu încasează un lucrător comercial la Hornbach?

La Hornbach, un lucrător comercial din Balotești încasează un salariu lunar de 2.200 de lei net. La această sumă se adaugă un bonus de 300 de lei, precum și bonuri de de masă în valoare de 300 de lei, potrivit site-ului undelucram.ro.

Ce salariu are un lucrător comercial specializat la Hornbach?

În Timișoara, de exemplu, un lucrător comercial specializat de la Hornbach încasează lunar un salariu de 2.300 de lei, dar și un bonus de 400 de lei. De asemenea, acesta primește bonuri de masă în valoare de 300 de lei.

Ce salariu primește un casier la Hornbach?

Un casier angajat la Hornbach încasează un salariu lunar de 2.459 de lei.El mai primește bonuri de masă de 400 de lei.

Care este salariul unui adjunct șef supraveghere case la Hornbach?

Tot în Timișoara, o persoană angajată în funcția de adjunct șef supraveghere case primește lunar un salariu de 3.000 de lei. La această sumă se adaugă bonuri de masă în valoare de 300 de lei, Anul, un astfel de angajat primește un comision de vânzări de 10.000 de lei.

Ce salariu are un consilier vânzări la Hornbach?

La Hornbach, un consilier vânzări din Timișoara are un salariu lunar de 3.800 lei, dar și un bonus de 1.000 de lei. De asemenea, el primește bonuri de masă în valoare de 450 de lei.

Ce salariu are un șef de raion la Hornbach?

Un angajat pe postul de șef de raion încasează un salariu de 3.800 de lei, dar și un bonul lunar de 1.000 de lei. Acesta primește și bonuri de masă în valoare de 450 de lei.

Când a fost fondată compania Hornbach?

Hornbach este o companie germană, care a fost fondată în anul 1877 de Michael Hornbach în orașul Landau, landul Pfalz. Ea se ocupă cu vânzarea de materiale de construcții și de produse pentru amenajarea caselor și pentru grădinărit. 

În anul 1968, Hornbach a fost prima companie din Europa care a inaugurat un magazin combinat de materiale de construcții şi articole de grădinărit.

Compania este prezentă în țări precum Elveția, Austria, Cehia, Țările de Jos, Luxemburg, Suedia, Slovacia și România.

În țara noastră, Hornbach își desfășoară activitatea în orașele București, Timișoara, Cluj-Napoca, Oradea, Brașov și Sibiu, dar și în localitățile ilfovene Balotești și Domnești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Cristina Todoran și Ludovic Orban, fostul premier al României

Ludovic, te iubesc! Poze cu Orban și amanta tinerică EXCLUSIV

Telenovela dintre Ludovic Orban, fostul premier al României, și Cristina Todoran, tinerica politiciană PNL-istă continuă. Am primit la redacție un set de fotografii inedite...