Ce salarii sunt la Hornbach, retailerul german de materiale de construcții și obiecte de grădinărit

La Hornbach, salariile angajaților variază, printre altele, în funcție de tipul job-ului pe care aceștia îl au în cadrul companiei sau de orașul în care își desfășoară activitatea.

Ce salariu încasează un lucrător comercial la Hornbach?

La Hornbach, un lucrător comercial din Balotești încasează un salariu lunar de 2.200 de lei net. La această sumă se adaugă un bonus de 300 de lei, precum și bonuri de de masă în valoare de 300 de lei, potrivit site-ului undelucram.ro.

Ce salariu are un lucrător comercial specializat la Hornbach?

În Timișoara, de exemplu, un lucrător comercial specializat de la Hornbach încasează lunar un salariu de 2.300 de lei, dar și un bonus de 400 de lei. De asemenea, acesta primește bonuri de masă în valoare de 300 de lei.

Ce salariu primește un casier la Hornbach?

Un casier angajat la Hornbach încasează un salariu lunar de 2.459 de lei.El mai primește bonuri de masă de 400 de lei.

Care este salariul unui adjunct șef supraveghere case la Hornbach?

Tot în Timișoara, o persoană angajată în funcția de adjunct șef supraveghere case primește lunar un salariu de 3.000 de lei. La această sumă se adaugă bonuri de masă în valoare de 300 de lei, Anul, un astfel de angajat primește un comision de vânzări de 10.000 de lei.

Ce salariu are un consilier vânzări la Hornbach?

La Hornbach, un consilier vânzări din Timișoara are un salariu lunar de 3.800 lei, dar și un bonus de 1.000 de lei. De asemenea, el primește bonuri de masă în valoare de 450 de lei.

Ce salariu are un șef de raion la Hornbach?

Un angajat pe postul de șef de raion încasează un salariu de 3.800 de lei, dar și un bonul lunar de 1.000 de lei. Acesta primește și bonuri de masă în valoare de 450 de lei.

Când a fost fondată compania Hornbach?

Hornbach este o companie germană, care a fost fondată în anul 1877 de Michael Hornbach în orașul Landau, landul Pfalz. Ea se ocupă cu vânzarea de materiale de construcții și de produse pentru amenajarea caselor și pentru grădinărit. 

În anul 1968, Hornbach a fost prima companie din Europa care a inaugurat un magazin combinat de materiale de construcții şi articole de grădinărit.

Compania este prezentă în țări precum Elveția, Austria, Cehia, Țările de Jos, Luxemburg, Suedia, Slovacia și România.

În țara noastră, Hornbach își desfășoară activitatea în orașele București, Timișoara, Cluj-Napoca, Oradea, Brașov și Sibiu, dar și în localitățile ilfovene Balotești și Domnești.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Opera, ca stil de viață

Opera, capodoperă a muzicii,  transmite atât de multă emoție încât, indiferent dacă a fost vizionată în anii 1800 sau 2024, poate fi considerată cea...

CFR Călători pune în circulație trenuri suplimentare de 1 Mai și...

CFR Călători va asigura un program de transport special cu ocazia minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale. Vor fi puse în circulație...