Ce se întâmplă de la 1 martie cu aplicațiile de jocuri de noroc

Publicat: 26 feb. 2021, 22:30, de Eliza Popa, în TEHNOLOGIE , ? cititori
Ce se întâmplă de la 1 martie cu aplicațiile de jocuri de noroc

Amatorii de jocuri de noroc din România și din alte 14 țări vor putea descărca aplicațiile operatorilor de pariuri și cazinou după următoarea actualizare a politicilor magazinului Google Play, care va avea loc pe 1 martie.

Australia, Belgia, Canada, Columbia, Danemarca, Finlanda, Germania, Japonia, Mexic, Noua Zeelandă, Norvegia, România, Spania, Suedia și Statele Unite se vor alătura celor 4 țări în care restricția deja fusese ridicată, și anume Brazilia, Franța , Irlanda și Marea Britanie.

Fiecare țară va avea propriile reguli și limitări, ținându-se cont de legislația națională, care poate să excludă anumite forme de jocuri de noroc online. Spre exemplu, în SUA, aceste reguli vor varia de la stat la stat, iar aplicațiile de tip „fantasy sports” vor trebui să fie aprobate de către comisia Daily Fantasy Sports (DFS).

În ceea ce privește jocurile de loterie online, în majoritatea statelor este permis accesul numai către jocul de loto organizat de guvern. Marea Britanie este singura țară care le permite rezidenților să participe online la loteriile naționale din alte țări, potrivit b1.ro.