Ce se va întâmpla cu săbiile JEDI, mănușile de box ale lui Rocky și nava spațială din Alien

„Ceea ce caută colecționarii sunt lucruri din filmele cu care au crescut, filmele pe care le adoră”, spune Brandon Alinger, unul dintre managerii de la Prop Store din Los Angeles.

Afirmația a fost făcută în contextul licitației pentru sute de obiecte de recuzită folosite în filme celebre (Indiana Jones, Star Wars, Alien, Rocky, etc.), care va avea loc la Los Angeles și va fi transmisă online pe 26 și 27 august, potrivit usmagazine.com Astfel, vor fi scoase la licitație casca lui Tom Cruise din Top Gun, sabia luminoasă a lui Obi-Wan Kenobi, mănușile de box ale lui Rocky și nava spațială din Alien, care are un preț estimat la jumătate de milion de dolari.

Licitația reunește sute de obiecte și accesorii utilizate de legendele de la Hollywood în cele mai cunoscute filme ale lor, precum Harrison Ford în Indiana Jones. Fanii Indiana Jones vor putea încerca să achiziționeze medalionul de bronz cu efigia Ra folosită de Harrison Ford în The Adventurers of the Lost. Iar acest accesoriu, esențial pentru scenariul lui Steven Spielberg, este estimat la 150.000 de dolari.

Alte piese rare

Una dintre vedetele licitației este macheta de peste trei metri lungime reprezentând Nostromo, faimoasa navă spațială intergalactică în care are loc intriga din Alien, thrillerul lui Ridley Scott. Se estimează un preț între 300.000 și 500.000 de dolari.

Alte piese rare: un costum complet al lui Darth Vader – unul dintre cele cinci folosite pentru promovarea primului film Star Wars – și săbiile luminoase pe care Ewan McGregor le-a folosit în Attack of the Clones. Casca de pilot autentică folosită de Tom Cruise în Top Gun este estimată la aproximativ 70.000 de dolari. Este personalizată cu numele personajului interpretat de Tom Cruise, Maverick, în timp ce mănușile de box purtate de Sylvester Stallone în celebrul său film poartă inscripția Rocky.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...