Ce spune Cătălin Botezatu despre ținutele lui Jill Biden și Carmen Iohannis

Celebrul creator de modă Cătălin Botezatu a analizat ținutele înflorate ale lui Carmen Iohannis, prima doamnă a României, și Jill Biden, prima doamnă a SUA. A avut cuvinte de laudaă, dar și ceva critici.

„O să fac referire la ambele prime doamne, pentru că, da, din punctul meu de vedere eu sunt de acord cu aceste imprimeuri florale, pentru că se poartă. Sunt amândouă foarte primăvăratice. Îmi place că au asortat amândouă destul de bine pantofii, se poate și mai bine. La prima doamnă, doamna Iohannis, aș putea spune că pantofii complimentează foarte frumos ținuta”, a declarat Cătălin Botezatu la Antena 3.

Designerul a atras atenția și asupra protocolului de a oferi flori unei doamne. “Atenție când oferiți flori! Nu știu cine le oferă, protocolul de stat… Unei doamne, în general, și când mai vorbim și de prima doamnă, i se oferă anumite flori și niciodată cu ambalaj. În ceea ce privește buchetul primei doamne Iohannis, este un buchet foarte colorat”, a punctat Cătălin Botezatu.

Carmen Iohannis a avut o rochie creată de Andreea Tincu

Rochia cu flori a lui Carmen Iohannis afost creată special pentru ea de către designerul romîn Andreea Tincu, potrivit România TV. Potrivit creatorului de modă Andreea Tincu, rochia este din mătase 100% naturală, cu imprimeu dublu și cloș amplu, printul e realizat manual și are efect 3D. Prețuil rochiei purtate de Carmen Iohannis a fost de 2.450 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...