Ce spune Elon Musk despre acuzaţiile de hărţuire sexuală?

Miliardarul Elon Musk a precizat, într-o postare pe Twitter, că știrea potrivit căreia ar fi hărţuit sexual o însoţitoare de bord într-un avion privat în 2016 este „total neadevărată”

Business Insider a relatat mai devreme joi că SpaceX, compania lui Musk, a plătit 250.000 de dolari în 2018 pentru a soluţiona o plângere de hărţuire sexuală făcută de o însoţitoare de bord de pe un avion privat.

Articolul a citat o persoană anonimă care a spus că este prietenă cu însoţitoarea de bord, şi care a dat o declaraţie ca parte a procesului de soluţionare privată, potrivit articolului.

„Am o provocare pentru acest mincinos care susţine că prietenul m-a văzut „expus” – descrieţi un singur lucru, orice (cicatrici, tatuaje, …) care nu este cunoscut de public. Nu va putea să facă acest lucru, pentru că nu s-a întâmplat niciodată”, a scris Musk pe Twitter.

Însoţitoarea de zbor a ajuns să creadă că refuzul ei de a accepta propunerea lui Musk i-a afectat oportunităţile de a lucra la SpaceX şi a determinat-o să angajeze un avocat în 2018, potrivit Business Insider.

Compania de rachete a făcut înţelegerea în afara instanţei şi a inclus un acord de confidenţialitate care a împiedicat-o pe însoţitoarea de bord să vorbească despre acest lucru, a precizat Business Insider. Site-ul de ştiri nu a menţionat numele prietenului sau al însoţitoarei de zbor.

În articolul din Business Insider, Musk a fost citat spunând că povestea însoţitoarei de zbor a fost o „lovitură motivată politic” şi că există „mult mai multe lucruri în această poveste”.

Joi seară, Musk a scris pentru prima dată pe Twitter că atacurile împotriva sa ar trebui privite printr-o prismă politică şi a invocat lupta pentru un viitor bun şi pentru dreptul la libertatea de exprimare. În tweet-ul iniţial, el nu a menţionat în mod specific acuzaţiile din Business Insider.

„Şi, pentru a se consemna, aceste acuzaţii sălbatice sunt complet neadevărate”, a adăugat Musk într-un alt tweet.

De asemenea, el a scris pe Twitter că articolul a fost menit să interfereze cu achiziţia Twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...