MAI, despre numirea lui Cazan la conducerea IJJ Prahova: Decizia a fost luată pentru a asigura continuitate

Ministerul Afacerilor Interne a reacționat după ce presa a scris despre numirea lui Laurențiu Caza, cel care în anul 2018 a coordonat jandarmii la protestele Diasporei din Piața Victoriei în funcția de șef al IJJ Prahova.

MAI spune că decizia de împuternicire a lt-col. Laurențiu Cazan la comanda IJJ Prahova a fost luată pentru a asigura continuitate conducerii acestei unități, ca urmare a trecerii în rezervă a fostului comandant.

„Locotenent-colonelul Laurențiu Cazan a fost detașat la IJJ Prahova și împuternicit pe o perioadă de 6 luni pe o funcție echivalentă cu cea deținută în cadul Jandarmeriei București.

Ordinul Inspectorului General al Jandarmeriei Române privind această împuternicire a fost semnat în data de 21.12.2020”, anunță MAI.

1 COMENTARIU

  1. Continuam sa credem ca mai exista printre cadrele ministerului roman de interne oameni care prin capacitatea profesionala si probitatea morala sa poata ocupa acest post. Daca actuala conducere a MAI a savarsit aceasta fapta inseamna ca are o problema. Reesaparea oamenilor compromisi moral si profesiona si trimiterea lor in acele inalte functii dovedeste nu doar incapacitate de gestionare a treburilor interne, ci chiar sfidare a celor ce au suferit prin ticaloasa gestionare a evenimentelor de care s-a facut raspunzator odiosul personaj. Motivatia a la Gaga ca asigura continuitate cand toata lumea este indignata de numire ii acuza nu ii scuza. De-abia atunci cand vor face cu adevarat curatenie in propria ograda se vor bucura de increderea romanilor. Pana atunci raman cei ce sunt. Urmasi nedezmintiti si sfidatori ai gastii de tortionari care dupa 1989 s-au regrupat sub pulpana lui Iliescu et compania pentru a inlesni politica de asigurare a represiunii romanilor in beciurile lor intunecoase si de amenintare pe toate caile a dezintegrarii tarii. In acest fel se dovedeste ca si actualul MAI merge pe aceeasi linie ultracunoscuta a asa comunistilor ”internationalisti” cu ordine de la Moscova care se staduiesc astfel sa nu lase din mainile lor puterea, indiferent sub ce sigla de partid se camufeaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...