Ce țigări vor fi retrase de pe piață

Celebra marcă Marlboro ar urma să fie retrasă de pe piață treptat în următorii 10-15 ani, în condițiile în care compania producătoare intenționează să iasă din afacerea clasică cu țigări.

Presa internațională arată că producția mărcii de țigări Marlboro va fi cel mai probabil întreruptă pe termen mediu. După cum au relatat mai multe cotidiene austriece cu referire la un raport din „Welt”, compania americană de tutun Philip Morris ia în calcul retragerea din afacerea clasică cu țigări.

„Ne vom retrage din afacerea cu țigări și vom oferi doar produse cu risc redus”, a declarat șeful austro-german Markus Essing la un eveniment din Berlin, citat de Diepresse.

Pe viitor, vor fi oferite doar încălzitoare de tutun și țigări electronice pentru lichide, care au mai puține substanțe nocive, comparativ cu produsele obișnuite din tutun, potrivit Ziare.com.

Numele ”Marlboro” a fost înregistrat în SUA în 1908, dar prima țigară a fost comercializată sub acest nume abia în 1923. Aceasta a fost vândută pentru prima dată ca ”țigara de lux a Americii”,  în principal în hoteluri și stațiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Ce baroni locali PSD ar dispărea după reforma Ciolacu

Reforma propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a stârnit discuții aprinse în rândul baronilor locali ai PSD. Vezi lista celor 20 de baroni locali...