Ce ținute purtăm de Crăciun? Florin Burescu: Femeile să poarte ceva care le oferă încredere în ele

În afară de cadouri, Moș Crăciun, mâncare tradițională și diverse activități, sărbătorile sunt și un prilej de a ne îmbrăca festiv. Sau nu?

Florin Burescu, designer vestimentar, ne sugerează câteva ținute potrivite pentru seara de Crăciun, fie că stăm acasă cu familia, fie că mergem la o petrecere.

Ce ar trebui să poarte femeile de Crăciun

„Purtăm ce s-a purtat în 2021. De sărbători, purtăm ce ne reprezintă ca om. Putem lua o rochie a bunicii și să o reinterpretăm, deoarece moda e interpretabilă. Femeile să poarte ceva cât mai comod, ce le face să se simtă cât mai în largul lor.

Acum, de sărbători, va fi un haos total, din cauza pandemiei. În acești ani, am devenit foarte comozi, din mai multe puncte de vedere, astfel că femeile au devenit fie comode, fie au ales extravaganța, chiar din motivul pentru care nu au avut unde să poarte astfel de ținute mai sofisticate

Fie că mergeți acasă, la părinți, la socri, vă recomand să mergeți pe hainele dedicate sezonului rece. Alegeți o pereche de blugi și un pulover over-sized, evitați șosetele cu modele, puloverele cu nasturi, Rudolf, mergeți pe ceva uni și, dacă simtițiți nevoia să accesorizați, puteți aplica un lanț, oricum ceva cât mai finuț.

De asemenea, ar fi frumos ca, în seara de Crăciun, chiar dacă stăm acasă, putem purta încălțări elegante și nu botoși de casă, deoarece cinstim această sărbătoare”, a declarat Florin.

Crăciunul este sărbătoarea familiei, dar acest lucru nu ne împiedică din a fi festivi, chiar și alături de cei față de care am dori să stăm doar în pijamale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...