Cea mai sexy suporteriță confirmă: va fi la Euro 2024!

Publicat: 29 mart. 2024, 20:30, de Radu Caranfil, în SPORT , ? cititori
Cea mai sexy suporteriță confirmă: va fi la Euro 2024!

Ivana Knoll, cea mai sexy suporteriță a Cupei Mondiale din Qatar, dezvăluie că este dansatoare din buric și pole dance, în timp ce își impresionează fanii într-un top adânc decoltat. Fosta Miss Croația, Ivana Knoll, promite că va fi la Euro 2024 din Germania și va încerca să-și încânte, din nou, fanii. Să fim sinceri, are cu ce.

Câștigătoare a titlului Miss Croația, Knoll a devenit cunoscută în timpul Cupei Mondiale din Qatar, unde a uimit fanii cu ținutele ei îndrăznețe, susținând echipa țării sale până în semifinale.

Knoll a fost prezentă la toate meciurile Croației din turneu, purtând culorile iconice ale națiunii – roșu și alb – într-o serie de ținute care au atras atenția. Acum a vorbit deschis despre cariera ei departe de lumina reflectoarelor și a explicat că este atât dansatoare din buric, cât și de pole dance. Adică la bară. Hai că le știți, nu vă mai ascundeți!

În timpul unei apariții în podcastul Toxics Anonymous, Knoll a fost întrebată despre meseria de dansatoare de către unul dintre gazde, la care a răspuns: „Sunt dansatoare din buric (belly dancer) și pole dance.” La noi, această ocupația este denumită dansator exotic.

Apoi i s-a cerut să demonstreze câteva mișcări în timpul interviului plin de umor, ceea ce a făcut-o să izbucnească în râs. Dar nu a refuzat.

Knoll a vorbit, de asemenea, despre planurile sale după ce a devenit faimoasă în timpul Cupei Mondiale, adăugând: „Planul meu… am învățat în viața mea că de obicei nu este bine să-ți expui planurile, pentru că oamenii pot fi foarte negativi și le pot strica.

Voi continua să fiu activă pe social media, să joc și să mă modelez. Asta e ceva, dar cu siguranță vreau să rămân aproape de sport pentru că îmi place sportul.

Fanii lui Knoll au avut anterior parte de o privire în culisele talentului ei la pole dance, când a impresionat urmăritorii într-un videoclip sexy luna trecută.

După ce și-a arătat atuurile într-o ieșire în oraș, în Miami, Knoll și-a învârtit picioarele în jurul unei bare de inox strălucitor, în club, filmandu-se într-un videoclip sugestiv postat pe canalele ei de social media.

Knoll a devenit celebră în timpul Cupei Mondiale, cu pagina ei de Instagram adunând aproape un miliard de vizualizări în luna decembrie. Contul ei are acum 3,5 milioane de urmăritori.

În timp ce ținutele sale îndrăznețe i-au adus noi fani și urmăritori, hainele lui Knoll au stârnit nemulțumire în Qatar. Fanilor care veneau în vizită li s-a spus înainte de turneu să-și acopere umerii și să evite să poarte fuste scurte în locuri publice.

Ce e de reținut este că provocatoarea Ivana va fi, cu siguranță, în tribune la Euro 2024, din Germania. Peste câteva luni.