Ceartă pe bugetul pe 2023: Daniel Zamfir îi răspunde lui Florin Cîțu

Publicat: 12 dec. 2022, 12:19, de Ziarul Puterea, în POLITICĂ , ? cititori
Ceartă pe bugetul pe 2023: Daniel Zamfir îi răspunde lui Florin Cîțu
daniel-zamfir

Senatorul PSD Daniel Zamfir, președinte al Comisiei Economice, Industrii și Servicii din Senat, a răspuns la comentariile lui Florin Cîțu despre proiectul de buget pe 2023 printr-o postare pe Facebook.

„Din groapa de gunoi a politicii s-a trezit – prăfuit ca după fiecare sfârșit de săptămână – Nimeni-în-drum-Cîțu. Cică Guvernul asta, al cărui premier e șeful lui de partid (Nu-ți dai demisia, Cîțule, din PNL dacă ești așa supărat?), îi sărăcește pe români. Cîțule, întoarce-te de unde ai ieșit și taci că plătim nenorocirile pe care ni le-ai lăsat:

  • miliardul pentru vaccinurile pe care le aruncăm și mai plătim și pentru distrugerea lor, împrumuturile, dobânzile și comisioanele aferente pentru care n-ai dat niciodată explicații nimănui, ca să nu mai vorbim de PNRR-ul făcut cu Ghinea, Turcan și Popescu prin care v-ați aranjat prietenii cu contracte grase de consultanță, hoților, lăsând agricultura fără niciun cent, blocând pe 50 de ani pensiile românilor, închizând capacități energetice fără să puneți nimic în loc.

Tu, știi bine Cîțule, că prețul la energie e cauza principala a creșterilor de prețuri.

Or, nu cumva tu cu Orban și Popescu ați decis să liberalizați piața energiei și să închideți termocentrale?

Bugetul ăsta, stabilizează țara, Cîțule!

Cresc veniturile oamenilor, plafonăm prețurile la energie, ajutăm oamenii și companiile românești și investim cei mai mulți bani în infrastructură.” – a scris Daniel Zamfir pe Facebook.